Camilla Brinck

Är författaren bakom ljudboken

Camilla Brinck

Är uppläsaren av denna ljudbok

Musse & Helium (dramatiserad ljudberättelse)

Är serien ljudboken tillhör

Barn

Från 6 år

Magi & mystik

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

0h 14m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789179779191

Är ljudbokens ISBN

Äventyret i Lindrizia, bok 3 avsnitt 1 : Dramatiserad ljudberättelse ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Äventyret i Lindrizia, bok 3 avsnitt 1 : Dramatiserad ljudberättelse

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Äventyret i Lindrizia, bok 3 avsnitt 1 : Dramatiserad ljudberättelse

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Äventyret i Lindrizia, bok 3 avsnitt 1 : Dramatiserad ljudberättelse av Camilla Brinck helt gratis!

Dramatiserad ljudberättelse!En bok för hela familjen som främst vänder sig till barn mellan 6 och 10 år. Jakten på Guldosten fortsätter …Nu får du följa med de små mössen in i ännu en magisk värld – vinterlandet Lindrizia, som är prinsessan Frahs vackra rike. Men där bor också det hemska snömonstret Galaha. Om han får tag på Musse och Helium är deras äventyr över! Mössen möter inte bara otäcka faror på sin väg, utan får också se och uppleva fantastiska saker. Till exempel osynliga servitörer, en giraff med tre huvuden och flygande hundar!Kommer Musse och Helium att finna spåren som leder till deras föräldrar och Guldosten? Även om allt inte går som planerat, är en sak säker: Musse och Helium är mycket modiga. De gör verkligen sitt bästa för att rädda Djurriket och alla dess invånare från de onda Duvjägarna.Sagt om tidigare delar i serien:Det var länge sen mina barn och jag blev så uppslukade av en bokserie som vi blivit av Musse & Helium. Stort tack för underbara böcker!Sofia JuranderMan får möta magiska sagovärldar och stöter på fantasifulla varelser som skapar en WOW-känsla hos barnen.BarnboksfamiljenCamilla Brinck har skapat en unik och myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer. Musse & Helium nominerades till bästa ljudbok för barn 2017.

copyright © Bonnier Carlsen

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Äventyret i Lindrizia, bok 3 avsnitt 1 : Dramatiserad ljudberättelse eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Äventyret i Lindrizia, bok 3 avsnitt 1 : Dramatiserad ljudberättelse, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Äventyret i Lindrizia, bok 3 avsnitt 1 : Dramatiserad ljudberättelse erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Barn

Andra gratis ljudböcker av Camilla Brinck

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Camilla Brinck

Erbjudande idag 19 juni! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍