Jesper Högström

Är författaren bakom ljudboken

Fredrik Berling

Är uppläsaren av denna ljudbok

Svenska

Är serien ljudboken tillhör

Biografier

XYZ

XYZ

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

13h 13m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

alla kategorier”

Är ljudbokens ISBN

Blågult - historien om Sveriges herrlandslag i fotboll ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Blågult - historien om Sveriges herrlandslag i fotboll

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Blågult - historien om Sveriges herrlandslag i fotboll

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Blågult – historien om Sveriges herrlandslag i fotboll av Jesper Högström helt gratis!

Fotbollshistoria på ett helt nytt sätt! Från första landskampen 1908 fram till i dag. Lyssna på historien, hör de klassiska radiocitaten!JESPER HÖGSTRÖM utnyttjar ljudbokens fantastiska möjligheter när han släpper ljudboksutgåvan av sin hyllade bok om Sveriges herrlandslags historia. Tack vare ett unikt samarbete med Sveriges Radio är boken rikligt illustrerad med autentiska radioreferat ur Sportradions arkiv, de legendariska radioklassikerna liksom mer okända guldkorn gör ljudboken till en fest för alla fotbollsälskare.I BLÅGULT – HISTORIEN OM SVERIGES HERRLANDSLAG I FOTBOLL berättar Offsides Jesper Högström historien om Sveriges mest älskade landslag – från den första landskampen 1908 fram till i dag. Med unik närhet skildrar han toppar som VM-silvret på hemmaplan 1958 och bronset 1994, men också spelarstrejker, mutförsök och konflikter inom laget. Denna nya utgåva av Blågult är rejält uppdaterad och omarbetad, och innehåller helt nyskrivna avsnitt om åren med Zlatan och Hamrén, och om succén med landslaget under Janne Andersson. Boken bygger på över 50 intervjuer med spelare och tränare, samt flera tidigare okända skriftliga källor. En bok för alla som älskar fotboll, men också en bok om det framväxande moderna Sverige.Förbannat underhållande läsning. Högström målar briljant upp landslagets olika turer genom historien.” Olof Lundh

copyright © https://prod-bb-images.akamaized.net/book-covers/coverimage-9789178174218-storytelbookwire-2021-07-05.jpg

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Blågult – historien om Sveriges herrlandslag i fotboll eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Blågult – historien om Sveriges herrlandslag i fotboll, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Blågult - historien om Sveriges herrlandslag i fotboll erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Biografier

Andra gratis ljudböcker av Jesper Högström

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Fredrik Berling

Erbjudande idag 27 september! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍