Pia Hagmar

Är författaren bakom ljudboken

Cecilia Walton Agrell

Är uppläsaren av denna ljudbok

Dalslandsdeckarna

Är serien ljudboken tillhör

Barn

Från 6 år

Spänning & äventyr

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

1h 43m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789132201387

Är ljudbokens ISBN

Dalslandsdeckarna 17 - Kidnappad ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Dalslandsdeckarna 17 - Kidnappad

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Dalslandsdeckarna 17 - Kidnappad

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Dalslandsdeckarna 17 – Kidnappad av Pia Hagmar helt gratis!

Under en utflykt i skogen stöter deckargänget på en mamma och hennes barn. Men dagen efter läser de i tidningen att en liten pojke har försvunnit och Leo tycker att den försvunna pojken liknar barnet de såg i skogen. Dalslandsdeckarna återvänder till det förfallna torpet, är det mor och son eller är det en kidnappare och hennes offer som möter dem där? Snart visar det sig att de hamnat i ett äventyr de borde ha undvikit. Den som har mycket att förlora kan bli riktigt, riktigt farlig.Del 17 i den älskade serien Dalslandsdeckarna. Pia Hagmar kommer ursprungligen från Göteborg där hon föddes 1961. Genom åren har Pia haft massor med olika sorts jobb: trädplanterare, hästskötare, museiguide och lärarvikare till exempel, men mest uppskattade hon journalistyrket innan hon blev författare på heltid. Idag bor Pia i ett stort hus på landet, en bit väster om den stora sjön Vättern i Sverige.

copyright © B. Wahlströms

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Dalslandsdeckarna 17 – Kidnappad eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Dalslandsdeckarna 17 – Kidnappad, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Dalslandsdeckarna 17 - Kidnappad erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Barn

Andra gratis ljudböcker av Pia Hagmar

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Cecilia Walton Agrell

Erbjudande idag 14 juli! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍