Örjan Bergstedt

Är författaren bakom ljudboken

John Pekkari

Är uppläsaren av denna ljudbok

Dearphs tårar

Är serien ljudboken tillhör

Science fiction

XYZ

XYZ

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

11h 33m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789189281202

Är ljudbokens ISBN

Dearphs tårar ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Dearphs tårar

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Dearphs tårar

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Dearphs tårar av Örjan Bergstedt helt gratis!

Det sägs att den som bär Dearphs tårar kan skriva om sitt liv, sudda ut sina misstag och rätta till allt som gått fel. Det är en gåva från en gud, som står förlorad sedan årtusenden. Vad skulle du göra om du visste var den fanns? Kastor Ardere, en gång en mäktig trollkarl, numer en hjärnskadad suput, vet exakt vad han skulle göra; han skulle stjäla den och sälja den till högstbjudande! Han var en gång i tiden ledare för de legendariska Kastors Klingor, hjältarna som dräpte hydran i Riel. Nu samlar han åter ihop sina vapenbröder för ett sista storartat äventyr. Med sig har han den luttrade kvinnliga riddaren Adriana, den vintörstige bondfångaren och svärdmästaren Selekhai, mystikern Aon och så nytillskottet, den unge och något naive Damien. Det blir ett hisnande äventyr med ett gäng pensionerade hjältar vars glansdagar sedan länge är passé. De kanske är uträknade av resten av världen, men ont krut förgås inte så lätt!

copyright © Bookea

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Dearphs tårar eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Dearphs tårar, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Dearphs tårar erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Science fiction

Andra gratis ljudböcker av Örjan Bergstedt

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren John Pekkari

Erbjudande idag 14 juli! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍