Reggie Nadelson

Är författaren bakom ljudboken

Jakob Eklund

Är uppläsaren av denna ljudbok

Artie Cohen

Är serien ljudboken tillhör

Spänning

Deckare

XYZ

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

11h 38m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789173135467

Är ljudbokens ISBN

Dödskällan ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Dödskällan

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Dödskällan

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Dödskällan av Reggie Nadelson helt gratis!

Bokserie: Artie Cohen (del 3)Artie Cohen är ensam, utan familjen, i New York när hans halvsyster Genja ringer och ber honom hjälpa henne ur en knipa. Hennes son Billy har avtjänat sitt straff på ungdomsvårdsanstalt nere i Florida för ett mord, men Genja och hennes man Johnny ska åka bort just när frigivningen ska äga rum. Artie lovar sin syster att ställa upp och köra Billy upp till New York. Billy har hunnit bli 14 år och har vuxit upp till en stilig, intelligent och rolig tonåring. Det verkar som om han blivit fri från det som fick honom att begå mordet för två år sedan: var det sjukdom eller ren ondska? Artie hoppas och önskar innerligt att Billy är okej. Men så fort Billy visar sig i sina gamla kvarter kommer det förflutna ikapp pojken. Telefonhoten avlöser varandra och han förföljs av någon på gatan.Samtidigt störtar ett litet flygplan på Coney Island och Arties chef Sonny Lippert får ett nytt fall på halsen: en liten flicka har hittats mördad och stympad på Staten Island. London drabbas av ett bombattentat mitt i sommaren och plötsligt väcks den gamla välkända skräcken från 11:e september-attacken till liv igen. När fler mordoffer dyker upp försöker Artie desperat klänga sig fast vid hoppet att hans systerson inte är inblandad…

copyright © Norstedts

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Dödskällan eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Dödskällan, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Dödskällan erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Spänning

Andra gratis ljudböcker av Reggie Nadelson

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Jakob Eklund

Erbjudande idag 14 juli! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍