Kajsa Ingemarsson

Är författaren bakom ljudboken

Kajsa Ingemarsson

Är uppläsaren av denna ljudbok

Själens resa

Är serien ljudboken tillhör

Personlig utveckling

Kropp & själ

XYZ

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

0h 32m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789177995289

Är ljudbokens ISBN

Egna vingar - Själens resa Etapp 2 ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Egna vingar - Själens resa Etapp 2

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Egna vingar - Själens resa Etapp 2

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Egna vingar – Själens resa Etapp 2 av Kajsa Ingemarsson helt gratis!

Själens resa är en guidad, musikalisk meditationsserie i tolv delar. Varje meditation är en nyckel som låser upp en ny dörr inför nästa etapp. Din upplevelse är inte given på förhand. Vad just du kommer att möta längs vägen är ditt eget äventyr att utforska. Egna vingar är den andra etappen på resan. I den här meditationen vidgas vyerna alltmer medan du påminns om din kraft och ditt mod. Som en fågel manas du att höja dig över dina begränsningar. Med detta nya perspektiv väcks också glädjen och en innerlig känsla av lycka. De tolv meditationerna är individuella och helt unika till sin utformning. Du kan lyssna på Själens resa som en helhet, men varje meditation fungerar också fristående. Avsätt en stund för dig själv och använd lurar för bästa upplevelse. För fördjupad effekt, lyssna gärna på varje etapp flera gånger. Själens resa är skapad av Kajsa Ingemarsson som guidar, och Staffan Bond Westfält som svarar för musik och produktion.

copyright © Louise Bäckelin Förlag

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Egna vingar – Själens resa Etapp 2 eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Egna vingar – Själens resa Etapp 2, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Egna vingar - Själens resa Etapp 2 erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Personlig utveckling

Andra gratis ljudböcker av Kajsa Ingemarsson

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Kajsa Ingemarsson

Erbjudande idag 20 juni! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍