Per Simonsson,Stefan Roos

Är författaren bakom ljudboken

Magnus Schmitz

Är uppläsaren av denna ljudbok

Egon – hälften alien

Är serien ljudboken tillhör

Barn

Från 9 år: Ungdom

Från 12 år

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

3h 22m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789188281753

Är ljudbokens ISBN

Egon - hälften alien: Släkten invaderar ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Egon - hälften alien: Släkten invaderar

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Egon - hälften alien: Släkten invaderar

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Egon – hälften alien: Släkten invaderar av Per Simonsson,Stefan Roos helt gratis!

Egon, tidigare fotbollsstjärna och medlem i No Losers Club, har fått acceptera faktum: Han är till hälften betageekian, har numera svans (!) och hänger med skolans nördar. Och nu är dessutom hans utomjordiska släktingar på besök! När en rymd-farkost med hans faster och två kusiner landar i skogsgläntan känns allt först oerhört spännande, men släktingarna blir snart svåra att dölja. Och rätt svåra att stå ut med. Egons kusiner verkar se honom som en lägre stående varelse, och hans faster kommenterar allt han gör – inne i hans huvud. Men om Egon ska lära sig att bemästra sina utomjordiska krafter måste han ha sina släktingars hjälp …Släkten invaderar är den andra boken i serien om Egon, en dagbokstrilogi med en rejäl twist!

copyright © Lilla Piratförlaget

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Egon – hälften alien: Släkten invaderar eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Egon – hälften alien: Släkten invaderar, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Egon - hälften alien: Släkten invaderar erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Barn

Andra gratis ljudböcker av Per Simonsson,Stefan Roos

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Magnus Schmitz

Erbjudande idag 15 juni! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍