Anna Jansson

Är författaren bakom ljudboken

Jonas Karlsson

Är uppläsaren av denna ljudbok

Emil Wern – detektiv

Är serien ljudboken tillhör

Barn

Spänning & äventyr: Barn

Från 6 år

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

1h 1m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789129705669

Är ljudbokens ISBN

Emil Wern 7 – Skeppets gåta ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Emil Wern 7 – Skeppets gåta

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Emil Wern 7 – Skeppets gåta

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Emil Wern 7 – Skeppets gåta av Anna Jansson helt gratis!

Emil Wern är elva år och bor i Visby, precis innanför ringmuren. Där i trädgården står en gammal gul kiosk som Emil har förvandlat till detektivbyrå. Och i Visby behövs det verkligen en sådan, för det kryllar av skumma typer. Tillsammans med lillasystern Linda och den ganska korkade hunden Molly löser Emil riktigt knepiga mysterier.I Skeppets gåta lägger det väldiga fartyget Ostindiefararen till i Visby hamn. Stadens orkester – under ledning av trumpeterskan Louise Armstrong – står vid kajen för att hälsa besättningen och dess stolta kapten välkomna. Ombord finns även Ubbes pappa Tommy, som bestämt sig för att överraska sina barn och komma hem och hälsa på några dagar.Men överraskningen blir inte som han tänkt sig och på kvällen, när landshövdingen ska bjuda på festmiddag, är kapten Morgan plötsligt spårlöst försvunnen. Vem såg honom senast? Varför ser Styrbjörn Sjöbjörn så lurig ut? Och vad är det för skrapande ljud som hörs inifrån skeppets skrov?En sak är i alla fall säker: Privatdetektiv Emil Wern står inför sitt knivigaste fall någonsin.

copyright © Rabén & Sjögren

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Emil Wern 7 – Skeppets gåta eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Emil Wern 7 – Skeppets gåta, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Emil Wern 7 – Skeppets gåta erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Barn

Andra gratis ljudböcker av Anna Jansson

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Jonas Karlsson

Erbjudande idag 2 december! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍