Guillaume Musso

Är författaren bakom ljudboken

Jonas Malmsjö

Är uppläsaren av denna ljudbok

Musso

Är serien ljudboken tillhör

Spänning

Thrillers

XYZ

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

11h 56m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789189357075

Är ljudbokens ISBN

En Ateljé i Paris ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

En Ateljé i Paris

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: En Ateljé i Paris

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på En Ateljé i Paris av Guillaume Musso helt gratis!

Londonpolisen Madeline har rest till Paris för att få lite tid för sig själv och i lugn och ro tänka över sitt liv. På grund av en dubbelbokning blir hon dock tvungen att dela den ateljé som hon hyrt i hjärtat av Paris med författaren Gaspard, som kommit från USA för att skriva ostört.Ateljén har tillhört den mytomspunna konstnären Sean Lorenz, och är fortfarande fyllt av hans passion för ljus och färg. Men Lorenz sista tid i livet präglades av sorg efter att hans lille son mördats. Både Madeline och Gaspard blir besatta av den talangfulle konstnärens öde och bestämmer sig för att spåra upp de tre tavlor han påstås ha målat strax före sin död. De inser snart att den nyckfulle konstnären bar på en fruktansvärd hemlighet och i sökandet efter sanningen kommer Madeline och Gaspard att tvingas möta sina egna demoner …

copyright © Bokförlaget Nona

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på En Ateljé i Paris eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit En Ateljé i Paris, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken En Ateljé i Paris erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Spänning

Andra gratis ljudböcker av Guillaume Musso

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Jonas Malmsjö

Erbjudande idag 29 september! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍