diverse

Är författaren bakom ljudboken

Viktor Carlsson

Är uppläsaren av denna ljudbok

Nordisk kriminalkrönika 90-talet

Är serien ljudboken tillhör

Fakta

True Crime

XYZ

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

0h 41m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9788728517550

Är ljudbokens ISBN

Familjedrama ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Familjedrama

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Familjedrama

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Familjedrama av diverse helt gratis!

Natten till den 1 maj 1987 sköt en sinnesförvirrad ung man fyra medlemmar av sin närmaste familj. De rättspsykiatriskt sakkunniga fastslog att mannan var schizofren paranoid och placerade honom vid Valen sjukhus. Det dröjde dock inte länge förrän han begick sitt första rymningsförsök, vilket skulle komma att följas av flertalet andra försök. Han förflyttades därför till Reitgjerdet sjukhus i Trondheim, som var bättre bevakat. Trots detta lyckades han rymma igen – och den här gången hade han rustat sig med skjutvapen. Skulle polisen hinna stoppa gärningsmannen innan ännu mer blod skulle komma att spillas?I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall.Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.

copyright © Saga Egmont

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Familjedrama eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Familjedrama, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Familjedrama erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Fakta

Andra gratis ljudböcker av diverse

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Viktor Carlsson

Erbjudande idag 14 juli! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍