Thorbjörn Egner

Är författaren bakom ljudboken

Hasse Alfredson

Är uppläsaren av denna ljudbok

1h 18m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

0825646728114

Är ljudbokens ISBN

Folk och rövare i Kamomilla stad ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Folk och rövare i Kamomilla stad

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Folk och rövare i Kamomilla stad

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Folk och rövare i Kamomilla stad av Thorbjörn Egner helt gratis!

I den lilla fridfulla staden Kamomilla är det bara de tre rövarna Kasper, Jesper och Jonatan som ställer till med trubbel. De bor tillsammans med sitt tama lejon utanför staden. Elaka är inte rövarna men ibland behöver de stjäla saker, som rövare gör. En dag blir rövarna arresterade och det blir starten på nya äventyr med hjätedåd och laglydighet.

copyright © Warner Music Sweden AB

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Folk och rövare i Kamomilla stad eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Folk och rövare i Kamomilla stad, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Folk och rövare i Kamomilla stad erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin XYZ

Andra gratis ljudböcker av Thorbjörn Egner

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Hasse Alfredson

Erbjudande idag 15 juni! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍