Nora Roberts

Är författaren bakom ljudboken

Lo Tamborini

Är uppläsaren av denna ljudbok

Klanen MacGregor

Är serien ljudboken tillhör

Romaner

Samtidsromaner

XYZ

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

7h 48m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789177214090

Är ljudbokens ISBN

För evigt din ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

För evigt din

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: För evigt din

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på För evigt din av Nora Roberts helt gratis!

På en fest i 40-talets Boston träffar medicinstudenten Anna affärsmannen Daniel. Två världar möts och från den dagen förändras allt för dem båda.Daniel har precis flyttat till USA från Skottland, men har redan lyckats skapa sig en förmögenhet tack vare sin envishet och målmedvetenhet. När han vill ha något ser han till att få det! Och nu vill han ha den vackra kvinnan han precis mött. Men Daniels storslagna uppvaktning imponerar inte på Anna. Hon har siktet inställt på en karriär som läkare – livet som representativ hemmafru är inget för henne. Hjärna och hjärta går dock inte alltid hand i hand, och snart inser Anna att hon står inför ett omöjligt val …

copyright © Harlequin

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på För evigt din eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit För evigt din, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken För evigt din erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Romaner

Andra gratis ljudböcker av Nora Roberts

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Lo Tamborini

Erbjudande idag 12 juli! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍