Björn Natthiko Lindeblad

Är författaren bakom ljudboken

Björn Natthiko Lindeblad

Är uppläsaren av denna ljudbok

Frötuna Meditationer

Är serien ljudboken tillhör

Fakta

Religion & filosofi: Fakta

Naturvetenskap

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

3h 2m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789198638257

Är ljudbokens ISBN

Frötuna Meditationer 1 ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Frötuna Meditationer 1

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Frötuna Meditationer 1

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Frötuna Meditationer 1 av Björn Natthiko Lindeblad helt gratis!

Vägledda meditationer – Frötuna Meditationer – av Björn Natthiko Lindeblad som guidar dig, allt mer mot sann innerlighet, genom olika meditationer. Han är en buddhistisk skogsmunk som efter sjutton år i klosterlivet återvänder till Sverige. Tack vare sina lärdomar och en generös omvärld hittar han vägen framåt och är Björn en uppskattad meditationslärare och föreläsare. Dessa meditationer är LIVE-inspelade och ljudnivån kan ändras under bokens gång. Del 1 av 22

copyright © Nordic Success Publishing AB

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Frötuna Meditationer 1 eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Frötuna Meditationer 1, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Frötuna Meditationer 1 erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Fakta

Andra gratis ljudböcker av Björn Natthiko Lindeblad

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Björn Natthiko Lindeblad

Erbjudande idag 2 december! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍