Anders Jacobsson,Sören Olsson

Är författaren bakom ljudboken

Anders Jacobsson,Sören Olsson

Är uppläsaren av denna ljudbok

Sören & Anders julkarameller

Är serien ljudboken tillhör

Barn

Från 6 år

XYZ

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

0h 17m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789189472068

Är ljudbokens ISBN

Galna gatan - Julklappsmysteriet ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Galna gatan - Julklappsmysteriet

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Galna gatan - Julklappsmysteriet

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Galna gatan – Julklappsmysteriet av Anders Jacobsson,Sören Olsson helt gratis!

Ibland händer det spännande saker på Galna gatan. Idag till exempel! För idag har Alva fått ett paket. Men vem kommer det ifrån?I Sören & Anders julkarameller samsas nyskrivna berättelser om älskade karaktärer som Sune, Bert och Håkan-Bråkan med sagor om snälla varulvar, filosofiska harar och ensamma älgar.

copyright © Barnbolaget

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Galna gatan – Julklappsmysteriet eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Galna gatan – Julklappsmysteriet, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Galna gatan - Julklappsmysteriet erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Barn

Andra gratis ljudböcker av Anders Jacobsson,Sören Olsson

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Anders Jacobsson,Sören Olsson

Erbjudande idag 27 november! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍