Naja Marie Aidt

Är författaren bakom ljudboken

Marie Richardson

Är uppläsaren av denna ljudbok

2022-04-08

Är serien ljudboken tillhör

Romaner: Biografier

XYZ

XYZ

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

3h 43m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

https://prod-bb-images.akamaized.net/book-covers/coverimage-9789146240075-bokinfo-2022-09-28t00-04.jpg

Är ljudbokens ISBN

Har döden tagit något ifrån dig så ge det tillbaka : Carls bok ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Har döden tagit något ifrån dig så ge det tillbaka : Carls bok

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Har döden tagit något ifrån dig så ge det tillbaka : Carls bok

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Har döden tagit något ifrån dig så ge det tillbaka : Carls bok av Naja Marie Aidt helt gratis!

En kväll i mars 2015 ringer det i telefonen. Poeten Naja Marie Aidt nås av beskedet att hennes son Carl ligger för döden på Rigshospitalet efter en olycka. Han är 25 år.Naja Marie Aidt berättar drabbande om kvällen när Carl dör, om livet med och utan sin son. Hon söker efter ett språk som kan bära döden, i andras skrivande – från Aristoteles och Mallarmé till Joan Didion. Hon skapar en text som bjuder in läsaren till smärtan, och till den kärlek som finns i mitten av sorgen.Det här är faktiskt en av de vackraste och sannaste böcker om sorg jag läst

copyright © Svenska

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Har döden tagit något ifrån dig så ge det tillbaka : Carls bok eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Har döden tagit något ifrån dig så ge det tillbaka : Carls bok, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Har döden tagit något ifrån dig så ge det tillbaka : Carls bok erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Romaner: Biografier

Andra gratis ljudböcker av Naja Marie Aidt

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Marie Richardson

Erbjudande idag 20 juni! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍