Åke Smedberg

Är författaren bakom ljudboken

Åke Smedberg

Är uppläsaren av denna ljudbok

om passion

Är serien ljudboken tillhör

Romaner

Samtidsromaner

XYZ

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

4h 27m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

sjok av sol som kanar över backarna. Och framåt kvällen röken från kallkällor och surdrag som stiger i det mjuka grå ljuset.”Landskapet har alltid haft en central plats i Åke Smedbergs författarskap och det har ofta fått illustrera mellanmänskliga förhållanden och sinnesstämningar. Det vackra dolska skogslandskapet eller fjällmarkens karga ödslighet som blir så enastående åskådliggjort har alltid varit en av de stora njutningarna med att läsa hans böcker och är så också i hans nya bok.I “Hässja” skildrar Åke Smedberg på en glimrande vacker prosa sin egen uppväxttrakt strax utanför Sundsvall och det egna vuxenblivandet. I förtätade betraktelser väver han samman dokumentation

Är ljudbokens ISBN

Hässja : berättelser från en trakt ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Hässja : berättelser från en trakt

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Hässja : berättelser från en trakt

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Hässja : berättelser från en trakt av Åke Smedberg helt gratis!

Ligg här. I skydd av hässjan

copyright © minnen och fiktion och skapar på så vis en djupt personlig karta över en trakt som rymmer både småbrukarlivets slit och barndomens trolska gömmor. Men det är samtidigt en berättelse om kärlek och smärta

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Hässja : berättelser från en trakt eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Hässja : berättelser från en trakt, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Hässja : berättelser från en trakt erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Romaner

Andra gratis ljudböcker av Åke Smedberg

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Åke Smedberg

Erbjudande idag 21 juni! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍