Åsa Ringdahl

Är författaren bakom ljudboken

Hanna Stenson

Är uppläsaren av denna ljudbok

Det handlar om oss

Är serien ljudboken tillhör

Ungdom

Från 14 år: Ungdom

Från 12 år

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

6h 9m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789189553033

Är ljudbokens ISBN

Hitta tillbaka ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Hitta tillbaka

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Hitta tillbaka

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Hitta tillbaka av Åsa Ringdahl helt gratis!

Tvillingarna Lukas och Emma har alltid stått varandra nära. Men efter gymnasiet är ingenting sig likt längre. Det som hände där står som en mur mellan dem. Hur ska de klara av alla stora förändringar och beslut som kantar livet efter studenten, om de inte har varandra att luta sig mot? För Lukas har hockeyn tappat sin dragningskraft och killen han föll handlöst för har flyttat från stan. Ska han våga vara sig själv eller ska han göra som han är van, glömma bort den han egentligen är?Emma ser de kommande studierna som en räddning undan det förflutna. Men kursen hinner inte ens börja innan den hon verkligen inte vill träffa igen står bredvid henne. Hur ska hon göra nu? Kan man bli vän med sin fiende?Hitta tillbaka är en fristående uppföljare till Det handlar om oss och Efter det som hände och är en relationsroman om vänskap, kärlek och att hitta sig själv när man står på gränsen till vuxenlivet. Den kritikerrosade serien om vännerna Johan, Simon och Lukas är varm och igenkännande med feelgood-känsla för både killar och tjejer.

copyright © Hoi Audio

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Hitta tillbaka eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Hitta tillbaka, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Hitta tillbaka erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Ungdom

Andra gratis ljudböcker av Åsa Ringdahl

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Hanna Stenson

Erbjudande idag 19 juni! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍