Uno Palmström

Är författaren bakom ljudboken

Uno Palmström

Är uppläsaren av denna ljudbok

Lyck & Thorén

Är serien ljudboken tillhör

Spänning

Deckare

XYZ

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

4h 40m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789113118222

Är ljudbokens ISBN

Hundarna yla för lik ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Hundarna yla för lik

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Hundarna yla för lik

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Hundarna yla för lik av Uno Palmström helt gratis!

Det är november i Stockholm när en äldre man med till synes fläckfri bakgrund hittas brutalt mördad. Samtidigt har en yngre kvinna försvunnit från sin arbetsplats.Polisen med kommissarie Sven Thorén i spetsen ställs inför en rad komplicerade fakta. Och journalisten Olle Lyck är som vanligt inte långt från händelsernas centrum.Uno Palmström (1947-2003) var författare, journalist och översättare, samt ledamot i Svenska Deckarakademin. Han debuterade med deckarserien om journalisten Olle Lyck och kriminalkommissarie Sven Thorén 1976 och skulle komma att bli en av Sveriges mest betydelsefulla deckarförfattare under 80-talet. Detta är del 8 av 9.

copyright © Norstedts

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Hundarna yla för lik eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Hundarna yla för lik, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Hundarna yla för lik erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Spänning

Andra gratis ljudböcker av Uno Palmström

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Uno Palmström

Erbjudande idag 26 november! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍