Sölve Dahlgren

Är författaren bakom ljudboken

Johan Svensson

Är uppläsaren av denna ljudbok

2016-05-12

Är serien ljudboken tillhör

Barn

Från 9 år: Ungdom

Från 12 år

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

6h 53m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

https://prod-bb-images.akamaized.net/book-covers/coverimage-9789176978207-hoi-2019-04-05.jpg

Är ljudbokens ISBN

Innebandypiraterna - Första säsongen ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Innebandypiraterna - Första säsongen

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Innebandypiraterna - Första säsongen

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Innebandypiraterna – Första säsongen av Sölve Dahlgren helt gratis!

Anton, Emil och Viktor är tre av killarna i Tågaborgs framgångsrika juniorlag. De gör sin sista säsong som juniorer innan det är dags att ta steget ut i vuxenvärlden. De stora stjärnorna i laget, Charlie och Brian, förväntas gå till något elitlag. De inte lika talangfulla spelarna lägger klubban på hyllan eller spelar för skojs skull i korpen.Samtidigt är det premiär för den helt nya Floorball World Tour, en konkurrent till de inhemska ligorna och seriespelet. En serie turneringar där vem som helst kan anmäla ett lag och tävla om miljoner i prispengar.Det är en möjlighet för killarna att förbli ett lag och spela innebandy på heltid. Men det innebär också att de kastas från en trygg juniorserie i Skåne till att resa jorden runt. Varje match innebär en kamp för att överleva på touren. Vinna eller försvinna. ära – och pengar.Det stora äventyret, att mäta sig med de allra bästa. Sagt om boken:En härligt visionär skildring av stor kärlek till innebandyn

copyright © Svenska

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Innebandypiraterna – Första säsongen eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Innebandypiraterna – Första säsongen, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Innebandypiraterna - Första säsongen erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Barn

Andra gratis ljudböcker av Sölve Dahlgren

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Johan Svensson

Erbjudande idag 30 november! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍