Bessel van der Kolk

Är författaren bakom ljudboken

EvaMaria Oria

Är uppläsaren av denna ljudbok

Akademius

Är serien ljudboken tillhör

Fakta

Samhälle & kultur: Fakta

Naturvetenskap: Fakta

Psykologi

Är kategorierna som ljudboken tillhör

18h 20m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

2021-08-25

Är ljudbokens ISBN

Kroppen håller räkningen ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Kroppen håller räkningen

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Kroppen håller räkningen

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Kroppen håller räkningen av Bessel van der Kolk helt gratis!

Etta på New York Times bästsäljarlista. Fyra miljoner sålda exemplar. Traumatiserade människor finns överallt. I Sverige växer ett av fem barn upp i en familj med missbruk, 1-2 barn i varje skolklass mobbas under uppväxten och en av tio svenska kvinnor har någon gång i sitt liv utsatts för sexuella övergrepp. Modern forskning visar att den här typen av traumatiska upplevelser bokstavligen omformar både kropp och hjärna och försämrar de drabbades förmåga att känna glädje, engagemang, självkontroll och tillit. I boken Kroppen håller räkningen erbjuder traumaspecialisten Bessel van der Kolk ett nytt perspektiv på trauma och går igenom innovativa behandlingar som öppnar nya vägar till återhämtning och skänker hopp om ett harmoniskt liv. En häpnadsväckande och viktig bok. Jag kan inte rekommendera den nog för alla som kämpar med… ja… vad som helst.” – Tara Westover

copyright © 9789198624748

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Kroppen håller räkningen eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Kroppen håller räkningen, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Kroppen håller räkningen erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Fakta

Andra gratis ljudböcker av Bessel van der Kolk

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren EvaMaria Oria

Erbjudande idag 15 juni! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍