Michael Mosley

Är författaren bakom ljudboken

Mattias Linderoth

Är uppläsaren av denna ljudbok

Personlig utveckling

Hälsa: Fakta

Mat & dryck

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

4h 28m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789178274536

Är ljudbokens ISBN

Mosleymetoden : gå ner i vikt och förbättra din hälsa med enkelt trestegsprogram ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Mosleymetoden : gå ner i vikt och förbättra din hälsa med enkelt trestegsprogram

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Mosleymetoden : gå ner i vikt och förbättra din hälsa med enkelt trestegsprogram

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Mosleymetoden : gå ner i vikt och förbättra din hälsa med enkelt trestegsprogram av Michael Mosley helt gratis!

Michael Mosley har samlat sina erfarenheter och den forskning han tagit del av genom åren i sitt bästa och mest effektiva sätt att kunna hjälpa människor med vikt- och hälsoproblem. Mosleymetoden är en väg till både viktnedgång och viktstabilitet, men förbättrar även blodtryck, hjärtkärlhälsa eller risken för diabetes. Metoden består av tre steg: Snabb viktminskning– kickstart, 5:2-period och Att behålla vikten. Mycket tyder på att det magiska talet är 800 när det gäller kalorier för att optimera resultatet på kort, och, på lång sikt.Det här är en förkortad version. För att få boken i sin helhet med recept hänvisar vi till textboken.

copyright © Bonnier Audio

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Mosleymetoden : gå ner i vikt och förbättra din hälsa med enkelt trestegsprogram eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Mosleymetoden : gå ner i vikt och förbättra din hälsa med enkelt trestegsprogram, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Mosleymetoden : gå ner i vikt och förbättra din hälsa med enkelt trestegsprogram erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Personlig utveckling

Andra gratis ljudböcker av Michael Mosley

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Mattias Linderoth

Erbjudande idag 30 november! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍