Titti Knutsson

Är författaren bakom ljudboken

Hannah Schmitz

Är uppläsaren av denna ljudbok

Muren

Är serien ljudboken tillhör

2h 32m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789170367410

Är ljudbokens ISBN

Muren ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Muren

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Muren

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Muren av Titti Knutsson helt gratis!

Peter bor med sin familj i ett stort hus nära muren. Hans mamma är journalist, hans pappa föder upp hästar och hans bror utbildar sig till soldat. Peter går i skolan och på fritiden brukar han spela dataspel eller bada i poolen. Sofia bor på andra sidan muren i ett litet hus som hennes familj delar med en annan familj. Hon kan inte längre gå i skolan, för byggnaden är förstörd, men hon och hennes bästis Karin brukar gå till brunnen efter vatten varje dag och leka med sin låtsasstad som de har byggt upp av saker de har hittat. Peter och Sofia är ständigt påverkade av den konflikt som råder mellan deras folk. En dag händer något som gör att deras liv förändras på bara ett par ögonblick och ingenting kommer någonsin att bli sig likt igen. Peter och Sofia träffas av en slump och tvingas lita på varandra för att rädda den svarta unghingsten med vit man, Storm. Muren är en spännande bok för ungdomar om hopp och förtvivlan, vänner och fiender, liv och död.

copyright © StorySide

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Muren eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Muren, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Muren erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Ungdom

Andra gratis ljudböcker av Titti Knutsson

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Hannah Schmitz

Erbjudande idag 30 november! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍