Camilla Brinck

Är författaren bakom ljudboken

Camilla Brinck

Är uppläsaren av denna ljudbok

Musse & Helium

Är serien ljudboken tillhör

Barn

Från 3 år

Från 0 år

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

0h 33m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789179774042

Är ljudbokens ISBN

Musse & Helium. Kärlekens vind - en godnattsaga ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Musse & Helium. Kärlekens vind - en godnattsaga

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Musse & Helium. Kärlekens vind - en godnattsaga

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Musse & Helium. Kärlekens vind – en godnattsaga av Camilla Brinck helt gratis!

Det har blivit dags för en rofylld stund med Musse och Helium.Camilla Brinck berättar den stämningsfulla sagan om Kärlekens vind för de båda mössen. Och för dig!Med en sagoskimrande text och stora vackra ljudlandskap bjuds här in till en fantasivärld där små och stora lyssnare kan få hjälp att hitta lugnet.Boken avslutas med en kroppsscanning som kan vara till hjälp för att komma till ro vid vila eller sovstund.Camilla Brinck har skapat en unik och myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer. De första äventyren om Musse och Helium producerades ursprungligen som ljudsaga och nominerades till bästa ljudbok för barn 2017.

copyright © Bonnier Carlsen

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Musse & Helium. Kärlekens vind – en godnattsaga eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Musse & Helium. Kärlekens vind – en godnattsaga, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Musse & Helium. Kärlekens vind - en godnattsaga erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Barn

Andra gratis ljudböcker av Camilla Brinck

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Camilla Brinck

Erbjudande idag 14 juli! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍