Camilla Brinck

Är författaren bakom ljudboken

Camilla Brinck

Är uppläsaren av denna ljudbok

Musse & Helium (dramatiserad ljudberättelse)

Är serien ljudboken tillhör

Barn

Från 6 år

Magi & mystik

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

0h 10m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789179779061

Är ljudbokens ISBN

Mysteriet med hålet i väggen, bok 1 avsnitt 2 : Dramatiserad ljudberättelse ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Mysteriet med hålet i väggen, bok 1 avsnitt 2 : Dramatiserad ljudberättelse

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Mysteriet med hålet i väggen, bok 1 avsnitt 2 : Dramatiserad ljudberättelse

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Mysteriet med hålet i väggen, bok 1 avsnitt 2 : Dramatiserad ljudberättelse av Camilla Brinck helt gratis!

Dramatiserad ljudberättelse!En bok för hela familjen som vänder sig främst till barn mellan 6 och 10 år. Låt äventyret börja …De två små mössen Musse och Helium har på ett mystiskt vis hamnat hemma hos en tjej som heter Camilla. När mössen en dag upptäcker ett hål i väggen och sugs ner i det, börjar ett spännande och magiskt äventyr! De landar i en värld helt olik vår som kallas för Djurriket. Det visar sig att Musse och Helium är prins och prinsessa i Djurriket och därför får de ett farligt men mycket viktigt uppdrag. Med hjälp av nyfunna vänner gör de sig redo att skickas iväg på sitt livs äventyr. De måste finna den försvunna Guldosten och säkra Djurriket från de elaka Duvjägarna och allt ont.Sagt om boken:Jag visste inte att man kunde lära sig saker ifrån två möss, men det kan man.Esther, 5 årÄntligen ett äventyr som är spännande och roligt både för barnen och oss vuxna.Tacksam mamma och pappa till Victor, 7 årVi har aldrig tidigare varit med om att barnen blivit så trollbundna av en saga som av Musse & Heliums äventyr. Vi lärare älskar dem också.Lena, förskollärare på Bybarna, UbbhultCamilla Brinck har skapat en unik och myllrande fantasivärld fylld av humor, spänning och färgsprakande miljöer. Musse & Helium nominerades till bästa ljudbok för barn 2017.

copyright © Bonnier Carlsen

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Mysteriet med hålet i väggen, bok 1 avsnitt 2 : Dramatiserad ljudberättelse eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Mysteriet med hålet i väggen, bok 1 avsnitt 2 : Dramatiserad ljudberättelse, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Mysteriet med hålet i väggen, bok 1 avsnitt 2 : Dramatiserad ljudberättelse erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Barn

Andra gratis ljudböcker av Camilla Brinck

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Camilla Brinck

Erbjudande idag 28 november! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍