Elisabeth Thand Ringqvist

Är författaren bakom ljudboken

Cecilia Walton Agrell

Är uppläsaren av denna ljudbok

Fakta

Samhälle & kultur: Fakta

Psykologi

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

3h 40m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9788711968284

Är ljudbokens ISBN

Nerdonomics: varför nördar startar företag och varför det är viktigt för Sverige ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Nerdonomics: varför nördar startar företag och varför det är viktigt för Sverige

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Nerdonomics: varför nördar startar företag och varför det är viktigt för Sverige

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Nerdonomics: varför nördar startar företag och varför det är viktigt för Sverige av Elisabeth Thand Ringqvist helt gratis!

Nörden är det nya hippa. Nörden är den som slänger omkull hela det rådande systemet – och skriver om historien.Den nya ekonomiska tillväxten, visar Elisabeth Hand Ringqvist, kommer från subkulturer och enskilda entreprenörer. Personer med passion för något mycket specifikt, med andra ord nördar, men som genom sina eldsjälar når fram till något mer grundläggande. Ekonomin blir personlig igen.Elisabeth Thand Ringqvist har en lång och bred erfarenhet inom ekonomi. Men utöver att vara VD för Swedish Federation of Business Owners, som representerar över 75 000 enskilda företagare, har hon också tid att skriva och på andra vis förmedla sitt budskap om hur världen håller på att förändras. På sin fritid tillbringa hon mestadels sin tid med familj och vänner, men ibland kan man också hitta henne på gymmet.

copyright © Saga Egmont

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Nerdonomics: varför nördar startar företag och varför det är viktigt för Sverige eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Nerdonomics: varför nördar startar företag och varför det är viktigt för Sverige, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Nerdonomics: varför nördar startar företag och varför det är viktigt för Sverige erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Fakta

Andra gratis ljudböcker av Elisabeth Thand Ringqvist

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Cecilia Walton Agrell

Erbjudande idag 14 juli! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍