Sven Nordqvist

Är författaren bakom ljudboken

Helge Skoog

Är uppläsaren av denna ljudbok

Pettson

Är serien ljudboken tillhör

Barn

Från 3 år

Från 0 år

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

0h 19m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789129694161

Är ljudbokens ISBN

Pettson och Findus - Pettson tältar ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Pettson och Findus - Pettson tältar

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Pettson och Findus - Pettson tältar

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Pettson och Findus – Pettson tältar av Sven Nordqvist helt gratis!

Katten Findus hittar en sovsäck på vinden och Pettson minns hur det var att tälta vid en orörd fiskesjö. Riktigt så blir det inte, men både Findus, Pettson och hönorna provar på hur det är att tälta – på tomten.

copyright © Rabén & Sjögren

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Pettson och Findus – Pettson tältar eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Pettson och Findus – Pettson tältar, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Pettson och Findus - Pettson tältar erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Barn

Andra gratis ljudböcker av Sven Nordqvist

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Helge Skoog

Erbjudande idag 1 december! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍