diverse

Är författaren bakom ljudboken

Ove Ström

Är uppläsaren av denna ljudbok

Nordisk kriminalkrönika 80-talet

Är serien ljudboken tillhör

Fakta

True Crime

XYZ

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

0h 52m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9788728517505

Är ljudbokens ISBN

Postrån - tur och retur ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Postrån - tur och retur

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Postrån - tur och retur

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Postrån – tur och retur av diverse helt gratis!

Den 15 augusti 1980 rullar en nästan fabriksny Honda 750 ljudlöst in bakom postkontoret Malmö 28. Två ynglingar äntrar området utan att väcka någon större uppmärksamhet, trots att deras huvuden är täckta av både rånarluvor och motorcykelhjälmar. De väntar på att klockan ska slå 11 då postbilen som ska visa vägen in i postkontoret ska anlända. Föraren till bilen blir misstänksam när han ser de båda ynglingarna. När personalen på insidan börjar öppna garagedörren åt honom stänger han den genast, en skugga bakom honom har gjort honom varse om att de unga männen har ondskefulla syften. När han vänder sig om står han öga mot öga med en av rånarna, och stirrar rakt in i hans kalla blick som syns igenom glipan i rånarluvan.Polisen larmas, och rånarna försvinner. Men snart inkommer nya larm om liknande brott. Inom kort är polisen i fullskalig jakt på vad som bedöms vara två ytterst farliga män med allt att vinna och inget att förlora.

copyright © Saga Egmont

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Postrån – tur och retur eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Postrån – tur och retur, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Postrån - tur och retur erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Fakta

Andra gratis ljudböcker av diverse

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Ove Ström

Erbjudande idag 11 juli! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍