Jordan B. Peterson

Är författaren bakom ljudboken

Ludvig Josephson

Är uppläsaren av denna ljudbok

12 livsregler: ett motgift mot kaos

Är serien ljudboken tillhör

Fakta

Samhälle & kultur

XYZ

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

0h 55m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789180020114

Är ljudbokens ISBN

Regel 12: När du möter en katt på gatan, klappa den ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Regel 12: När du möter en katt på gatan, klappa den

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Regel 12: När du möter en katt på gatan, klappa den

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Regel 12: När du möter en katt på gatan, klappa den av Jordan B. Peterson helt gratis!

Världen består av mycket lidande och vi kommer alla att drabbas av kriser i livet. Kraven i vardagen upphör inte bara för att man drabbats av en kris. Så hur klarar man det? Ett bra tips är att sätta av lite tid varje dag för att prata om eller tänka på det krisen handlar om, vare sig det är en sjukdom eller en skilsmässa. Tala inte om den, och tänk inte på den under övrig tid. Spara på krafterna! Ta också vara på korta stunder av oväntad glädje som dyker upp och låt dem distrahera dig. Kanske dricker du en särskilt god kopp kaffe på ett café som bryr sig extra mycket om sina kunder. Och kanske möter du en katt på gatan som kommer emot dig och buffar med huvudet. Här kommer den sista av de 12 livsreglerna väl till pass: När du möter en katt på gatan, klappa den.

copyright © Mondial

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Regel 12: När du möter en katt på gatan, klappa den eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Regel 12: När du möter en katt på gatan, klappa den, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Regel 12: När du möter en katt på gatan, klappa den erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Fakta

Andra gratis ljudböcker av Jordan B. Peterson

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Ludvig Josephson

Erbjudande idag 16 maj! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍