Jordan B. Peterson

Är författaren bakom ljudboken

Ludvig Josephson

Är uppläsaren av denna ljudbok

12 livsregler: ett motgift mot kaos

Är serien ljudboken tillhör

Fakta

Samhälle & kultur

XYZ

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

1h 16m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789180020039

Är ljudbokens ISBN

Regel 4: Jämför dig själv med den du var igår, inte med hur någon annan är idag ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Regel 4: Jämför dig själv med den du var igår, inte med hur någon annan är idag

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Regel 4: Jämför dig själv med den du var igår, inte med hur någon annan är idag

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Regel 4: Jämför dig själv med den du var igår, inte med hur någon annan är idag av Jordan B. Peterson helt gratis!

Inom oss alla finns en kritisk röst som säger till oss att vi inte duger. Du kanske är hyfsat bra på att spela gitarr, men kommer inte i närheten av Jimi Hendrix talang. Gapet mellan dig och stjärnan kan tolkas som ett bevis på att livet är orättvist, och blir ett effektivt sätt att döda din motivation. Det den inre kritikern inte gör dig uppmärksam på är att det finns mängder av områden att lyckas inom. Om du misslyckas som läkare kan du prova att bli jurist eller snickare istället. Eftersom framtiden är din att forma, är det den snarare än det förflutna du bör fokusera på. Du gör säkert femhundra små val om dagen, och kan du bara fatta några av dessa beslut utifrån hur du vill att morgondagen ska bli är du på god väg. Så jämför dig med den du var igår, inte hur någon annan är idag.

copyright © Mondial

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Regel 4: Jämför dig själv med den du var igår, inte med hur någon annan är idag eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Regel 4: Jämför dig själv med den du var igår, inte med hur någon annan är idag, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Regel 4: Jämför dig själv med den du var igår, inte med hur någon annan är idag erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Fakta

Andra gratis ljudböcker av Jordan B. Peterson

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Ludvig Josephson

Erbjudande idag 16 maj! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍