Jordan B. Peterson

Är författaren bakom ljudboken

Ludvig Josephson

Är uppläsaren av denna ljudbok

12 livsregler: ett motgift mot kaos

Är serien ljudboken tillhör

Fakta

Samhälle & kultur

XYZ

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

1h 5m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789180020084

Är ljudbokens ISBN

Regel 9: Förutsätt att den du lyssnar på kanske vet något som du själv inte vet ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Regel 9: Förutsätt att den du lyssnar på kanske vet något som du själv inte vet

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Regel 9: Förutsätt att den du lyssnar på kanske vet något som du själv inte vet

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Regel 9: Förutsätt att den du lyssnar på kanske vet något som du själv inte vet av Jordan B. Peterson helt gratis!

Vi människor organiserar våra tankar genom samtal. Om vi inte har någon att berätta vår historia för förlorar vi förståndet.Ett verkligt samtal handlar om att utforska, lyssna och utarbeta strategier. Under ett verkligt samtal både lyssnar och pratar du – men framför allt lyssnar du. Det är förvånande hur mycket människor har att berätta om du bara lyssnar. Men det kräver mod. När du på allvar träder in i en persons värld finns risk för att du själv förändras, och det kan vara skrämmande. När allt kommer omkring vet du redan vad du vet – och om inte ditt liv är helt perfekt så är det inte tillräckligt. Om du visste mer skulle du vara friskare, ärligare och lida mindre. Så lyssna, både på dig själv och på andra. Förutsätt att den du lyssnar på kanske vet något som du själv inte vet.

copyright © Mondial

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Regel 9: Förutsätt att den du lyssnar på kanske vet något som du själv inte vet eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Regel 9: Förutsätt att den du lyssnar på kanske vet något som du själv inte vet, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Regel 9: Förutsätt att den du lyssnar på kanske vet något som du själv inte vet erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Fakta

Andra gratis ljudböcker av Jordan B. Peterson

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Ludvig Josephson

Erbjudande idag 20 maj! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍