Sonia Faleiro

Är författaren bakom ljudboken

Charlotta Jonsson

Är uppläsaren av denna ljudbok

Sanna berättelser

Är serien ljudboken tillhör

Biografier

XYZ

XYZ

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

10h 12m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789178618873

Är ljudbokens ISBN

Så fort de små hororna är framme äger jag dem: Om prostitution, kärlek och drömmar bland dansbarerna i Bombay ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Så fort de små hororna är framme äger jag dem: Om prostitution, kärlek och drömmar bland dansbarerna i Bombay

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Så fort de små hororna är framme äger jag dem: Om prostitution, kärlek och drömmar bland dansbarerna i Bombay

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Så fort de små hororna är framme äger jag dem: Om prostitution, kärlek och drömmar bland dansbarerna i Bombay av Sonia Faleiro helt gratis!

Tills för bara några år sedan fanns tusentals s.k. dansbarer i Bombay med vackra flickor på scen. Vid bord satt män och åt och drack, och om de tyckte om en flicka kastade de några sedlar till henne. Billiga droger och osund mat gjorde dock flickornas karriärer korta och när de lade på sig extrakilon återstod oftast bara sex mot betalning.En politiker med moralisk agenda lät stänga alla dansbarer och för tusentals flickor återstod inget annat än bordeller eller i bästa fall att skeppas iväg till arabvärlden för att bli tillfällig hustru.En av flickorna på dansbarerna var Leela. Journalisten Sonia Faleiro följde hennes liv under fem år. Leela var nitton när Sonia lärde känna henne och då hade hon redan arbetat på en bar i sex år. Leela var stolt över sin skönhet, street smart” och begåvad med ett starkt psyke trots svåra erfarenheter i bagaget – hennes far hade sålt henne till andra män när hon bara var tretton år utan att mamman ingrep.Leela manipulerar och utnyttjar männen som söker hennes gunst. Leela utnyttjar dem lika mycket som de utnyttjar henne. Vilka moraliska regler som gäller har hon bestämt själv och alla pengar spenderar hon lika fort som hon tjänar dem.”

copyright © Lind & Co

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Så fort de små hororna är framme äger jag dem: Om prostitution, kärlek och drömmar bland dansbarerna i Bombay eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Så fort de små hororna är framme äger jag dem: Om prostitution, kärlek och drömmar bland dansbarerna i Bombay, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Så fort de små hororna är framme äger jag dem: Om prostitution, kärlek och drömmar bland dansbarerna i Bombay erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Biografier

Andra gratis ljudböcker av Sonia Faleiro

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Charlotta Jonsson

Erbjudande idag 26 november! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍