Nadja Öström

Är författaren bakom ljudboken

Ann Katrin Andreasson

Är uppläsaren av denna ljudbok

Romaner

Samtidsromaner: Romaner

Kärleksromaner

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

6h 22m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9788726025095

Är ljudbokens ISBN

Sköldkörtelsjuk och frisk - ett inre kaos ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Sköldkörtelsjuk och frisk - ett inre kaos

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Sköldkörtelsjuk och frisk - ett inre kaos

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Sköldkörtelsjuk och frisk – ett inre kaos av Nadja Öström helt gratis!

Nadja driver en uppskattad frisersalong. Med en till synes outsinlig energi driver hon sin verksamhet med kaffekopp och cigarett i högsta hugg, men om nätterna har hon trots sina långa dagar tid och ork för att skaka loss på dansgolvet. Livet leker – fram tills den ödesdigra dagen då hon får beskedet om sin sjukdom…Det här är berättelsen om hur livet plötsligt kan ta en oväntad vändning och hur vi måste kämpa mot de nya villkoren. Men det är också en bok om att överleva, att börja om på nytt – och om att vinna.Nadja Öström är en svensk författare. Hennes texter är ofta präglade av hennes eget liv.

copyright © Saga Egmont

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Sköldkörtelsjuk och frisk – ett inre kaos eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Sköldkörtelsjuk och frisk – ett inre kaos, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Sköldkörtelsjuk och frisk - ett inre kaos erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Romaner

Andra gratis ljudböcker av Nadja Öström

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Ann Katrin Andreasson

Erbjudande idag 9 april! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍