Helena Kubicek Boye

Är författaren bakom ljudboken

Cecilia Nilsson

Är uppläsaren av denna ljudbok

Sömnsagor

Är serien ljudboken tillhör

Barn

Från 3 år

Fakta för barn

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

0h 33m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789129729801

Är ljudbokens ISBN

Sömnsagor – Hur får man barnen att somna? ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Sömnsagor – Hur får man barnen att somna?

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Sömnsagor – Hur får man barnen att somna?

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Sömnsagor – Hur får man barnen att somna? av Helena Kubicek Boye helt gratis!

Hur skapar man goda sömnrutiner för sitt barn? Vad är normal sömn? Och vad ska man göra när sömnen strular? Här delar KBT-psykologen och sömncoachen Helena Kubicek Boye med sig av sina allra bästa tips och råd kring den livsviktiga sömnen. Vi får veta hur man gör nattningen till en lugn och mysig stund, hur man hjälper sitt barn med mardrömmar och mörkerrädsla, hur man kan tänka kring samsovning och mycket mer. Vi får även konkreta verktyg att ta till när tålamodet tryter under evighetslånga nattningar. Dessutom de allra bästa tipsen på nedvarvning och avslappning – allt för att få ett lugnt avslut på dagen och en riktigt god natts sömn för hela familjen. Helena Kubicek Boye är författare till succén Sömnsagor och har under många år hjälpt både vuxna och barn att skapa goda sömnrutiner och komma tillrätta med sömnproblem.

copyright © Rabén & Sjögren

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Sömnsagor – Hur får man barnen att somna? eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Sömnsagor – Hur får man barnen att somna?, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Sömnsagor – Hur får man barnen att somna? erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Barn

Andra gratis ljudböcker av Helena Kubicek Boye

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Cecilia Nilsson

Erbjudande idag 2 december! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍