Annalena Mellblom,Cathrin Nilsson

Är författaren bakom ljudboken

Annalena Mellblom,Cathrin Nilsson

Är uppläsaren av denna ljudbok

1h 41m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789187959653

Är ljudbokens ISBN

Stegen till finansiellt överflöd ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Stegen till finansiellt överflöd

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Stegen till finansiellt överflöd

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Stegen till finansiellt överflöd av Annalena Mellblom,Cathrin Nilsson helt gratis!

Det du nu är på väg att lära dig, kommer garanterat förändra ditt liv. Alla tips och aktioner är en språngbräda för människor som vill skapa sig passiva inkomster, alltså pengar medans du sover och finasiellt överflöd. Miljontals män och kvinnor med olika förutsättningar har gjort och gör det – och vad vi vet är att det fungerar.Varje steg är baserade på forskning och erfarenheter och har skapat hundra tusentals miljonärer som började med noll. Alla har själva byggt upp sin rikedom i både pengar, tid, relationer och hälsa genom kommande steg – och det kan även du göra – men endast om det är tillräckligt intressant för dig att bygga egna pengamaskiner,passiva inkomster och finansiellt överflöd.Alla stegen är använda om och om igen och vad man kan säga är att: följer du kommande stegen, så kommer du att lyckas – Alla stegeär väldigt enkla att sätt igång med och få i rullning. Som sagt, det kommer att fungera både för dig och för andra när du tar dig an att skapa finasielellt överflöd i livet och integrerar det i ditt liv.Författarna entreprenörerna och föreläsarna, Cathrin Nilsson och Annalena Mellblom som kommer att berätta steg för steg, hur dom och andra gör för att skapa passiva inkomster och finsiellt överflöd.

copyright © Numberoneyou

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Stegen till finansiellt överflöd eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Stegen till finansiellt överflöd, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Stegen till finansiellt överflöd erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Fakta

Andra gratis ljudböcker av Annalena Mellblom,Cathrin Nilsson

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Annalena Mellblom,Cathrin Nilsson

Erbjudande idag 27 november! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍