C N Persson

Är författaren bakom ljudboken

Kristina Dowling

Är uppläsaren av denna ljudbok

Romaner

Feelgood

XYZ

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

7h 42m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

längtan och kärlekspirr.” – Anna

Är ljudbokens ISBN

Vad är det värsta som kan hända? ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Vad är det värsta som kan hända?

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Vad är det värsta som kan hända?

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Vad är det värsta som kan hända? av C N Persson helt gratis!

Elin har försökt lämna förhållandet med Marcus bakom sig, men när han förflyttas till hennes mottagning flammar känslorna upp igen. Han verkar ha förändrats, men vågar hon verkligen tro på det?Samtidigt kliver Sebastian in i hennes liv. En tjugoettårig Youtube-kändis som är raka motsatsen till de män hon brukar bli intresserad av. Ung, söt och älskar att festa. Dessutom är han hennes bästa väns lillebror. Däremot är han en perfekt kandidat för ett fejkat förhållande som kan göra Marcus svartsjuk.Vad är det värsta som kan hända? är en kittlande, humoristisk romance om olikheter som attraherar och med ett djup som berör.Wow

copyright © @annas_bokhylla”

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Vad är det värsta som kan hända? eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Vad är det värsta som kan hända?, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Vad är det värsta som kan hända? erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Romaner

Andra gratis ljudböcker av C N Persson

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Kristina Dowling

Erbjudande idag 28 november! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍