Virginia Heath

Är författaren bakom ljudboken

Aida Gordon

Är uppläsaren av denna ljudbok

Historisk

Är serien ljudboken tillhör

Romaner

Kärleksromaner

XYZ

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

8h 32m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789177216414

Är ljudbokens ISBN

Viskningar bakom solfjädern ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Viskningar bakom solfjädern

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Viskningar bakom solfjädern

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Viskningar bakom solfjädern av Virginia Heath helt gratis!

Att bo i Bloomsbury och att tillhöra familjen Brookes är något exceptionellt i sig. Med en mor som är operasångerska och en far som är en berömd porträttmålare är det inte konstigt att även Faith är en skicklig konstnär. Och när hon får assistera sin far då han ska måla ett familjeporträtt träffar hon för första gången den stilige Piers Eastwood. Faith inser snart att hon längtar efter varje tillfälle som de är i varandras närhet. Han är dock adlig och som den fria själ hon är kan hon aldrig passa in som en blivande grevinna. Men kärleken bryr sig inte om titlar …

copyright © Harlequin

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Viskningar bakom solfjädern eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Viskningar bakom solfjädern, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Viskningar bakom solfjädern erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Romaner

Andra gratis ljudböcker av Virginia Heath

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Aida Gordon

Erbjudande idag 14 juli! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍