Martin Forster

Är författaren bakom ljudboken

Cecilia Walton Agrell

Är uppläsaren av denna ljudbok

Fakta

Samhälle & kultur: Fakta

Psykologi

XYZ

Är kategorierna som ljudboken tillhör

7h 7m

Är hur lång tid det tar att lyssna till hela boken

9789176131497

Är ljudbokens ISBN

Fem gånger mer kärlek : Forskning och praktiska råd för ett fungerande familjeliv ljudboksomslag

Gratis Ljudbok:

Fem gånger mer kärlek : Forskning och praktiska råd för ett fungerande familjeliv

Klicka här och lyssna gratis 🎉

Bokbeskrivning: Fem gånger mer kärlek : Forskning och praktiska råd för ett fungerande familjeliv

Nedan följer en kort beskrivning av denna ljudbok. Läs med och bli inspirerad till att provlyssna på Fem gånger mer kärlek : Forskning och praktiska råd för ett fungerande familjeliv av Martin Forster helt gratis!

Fem gånger mer kärlek, eller med andra ord: att ge sina barn fem gånger så mycket positiv uppmärksamhet som tjat, tillsägelser och gränssättning är ett förhållningssätt som ger stor utdelning! Den här boken visar hur man som förälder gör detta. Det är en handfast och konkret guide med väl förankrad forskning i ryggen och ett pedagogiskt upplägg med både exempel och övningar.Principerna kommer från KBT, och bygger på tilllämpad forskning om föräldraskap. Bokens kapitel utgår från olika teman på vanliga problem som de flesta föräldrar upplevt. Därefter följer övningar som steg för steg ger dig som förälder en ny färdighet och insikt.Boken riktar sig i första hand till föräldrar som har barn mellan 2 och 12 år.

copyright © StorySide

Att lyssna på ljudböcker är det nya svarta

Ljudböcker är omåttligt populärt och trenden tycks bara bli starkare och starkare för vart år som går. Oavsett om du väljer att lyssa på Fem gånger mer kärlek : Forskning och praktiska råd för ett fungerande familjeliv eller ej, så har du helt klart börjat utforska en typ av underhållning som extremt många svenskar använder dagligen.

Det som är speciellt intressant med den affärsmodel som de flesta av de olika ljudboksföretagen har valt är att man ofta kan testa på att lyssna på valfri ljudbok i upp till 30 dagar helt gratis. Som många streaming-tjänster idag fungerar det också så när det kommer till ljudböcker, det vill säga att du kan lyssna på hur många ljudböcker du vill, helt gratis i en period, och sedan får betala därefter. Det sköna med den här modellen är att man kan prova på att lyssna på ljudböcker helt utan kostnad, för att sedan bestämma om man vill förbli prenumerant och kunna fortsätta att lyssna till andra intressanta böcker.

Oavsett, så är det riktigt fint att du har hittat hit till Gratisljudbok.nu och funnit Fem gånger mer kärlek : Forskning och praktiska råd för ett fungerande familjeliv, ljudboken du letade efter. Vi har nämligen en stor katalog av alla ljudböcker som finns tillgängliga att lyssna på gratis, och därav är det bara att vraka och välja bland alla kategorier, författare och uppläsare. På Gratisljudbok kan du med enkelhet hitta alla ljudböcker som är gjorda av samma författare eller uppläsare, något som gör det ännu enklare för dig som är ny att hitta fram till din nya favoritljudbok.

Vad väntar du på? lyssna nu! 🎉

Hur kan ljudboken Fem gånger mer kärlek : Forskning och praktiska råd för ett fungerande familjeliv erbjudas gratis?

Ny teknologi som skapar nya möjligheter

Genom att erbjuda lyssning genom mobilen och via appar har företag gjort det möjligt att lyssna på betydligt fler ställen än man tidigare har kunnat. Det lyssnas på ljudböcker mer än någonsin!

Gratis testperiod som affärsmodell

Ljudbokstjänsterna vet att många vill testa på innan de binder upp sig. Därför går det idag att hitta så många ljudböcker gratis med 14, 30, och till och med 60 dagars lyssning!

Författarna

Med teknologin så ändras intäktskällorna för författarna. Några författare tjänar storkovan på ljudböcker. Det krävs många som lyssnar, men man kan verkligen slå igenom med hjälp av ljudböcker!

Andra gratis ljudböcker inom kategorin Fakta

Andra gratis ljudböcker av Martin Forster

Andra gratis ljudböcker med uppläsaren Cecilia Walton Agrell

Erbjudande idag 8 april! ✅
Lyssna HELT GRATIS i 6 veckor 👍